Sider

fredag den 2. december 2011

Pakkekalender # 2

Nu er det ikke sådan, at jeg har tænkt at forevige hele vores pakkekalender - men i dag var der blåbærsyltetøj i pakken.
Det håber jeg, at jeg selv på et tidspunkt kan lave af egne blåbær fra haven. Jeg har 6 planter, og i år har vi fået en del blåbær fra egen avl, dog ikke flere end det gik fra hånd til mund. Det er dejligt, og dem har vi i fred for sneglene.

11 kommentarer:

 1. Blåbær er jo powerfood, så det da skønt med en masse vitaminer her i vintermånederne (så ser vi bort fra sukkeret). Dejlig gave :-)

  Jeg har også blåbær i haven, men de er plantet her i efteråret, så glæder mig til at kunne gøre lige som dig - fra hånd til mund med de første bær :-)

  SvarSlet
 2. @ Susanne glæd dig, det er så skønt med egne blåbær, de smager så dejligt. Jeg har sat et par tyttebær her i efteråret, nu får vi se, hvordan de så arter sig.

  SvarSlet
 3. Jeg har mange blåbær i haven, de giver godt, men dog ikke til syltetøj. De ryger lige ned i maven med det samme. Bl.a. fordi de modner meget uens og så kan det jo ikke svare sig at plukke i en skål, nej ned i maven med dem :o)Fuglene holder sig i øvrigt heller ikke tilbage.

  SvarSlet
 4. En god gave.
  Blåbær er bare .LIGE DET... ja det er det.

  SvarSlet
 5. Havde jeg plads i mine sure bede, var blåbær også et stort ønske. I stedet må jeg nøjes med de vilde blåbær i Sverige, men de er nu helelr ikke så ringe endda :-)

  Ha' en dejlig aften :-)

  SvarSlet
 6. Det lyder ellers som en dejlg pakke kalender.....er sikker på at den kommende sæson nok skal give en lidt rigere høst ;0)

  Dorthe

  SvarSlet
 7. @ Madam Bæk: Jeg er også imponeret, når vi har være i Sverige og set tyttebær, blåbær oma. vokse som bunddække i de svenske skove!
  @ Frk. Solhat: Det er en dejlig kalender og vi hygger os med den...så venter vi spændt på næste sæson og måske et par buske blåbær mere!

  SvarSlet
 8. Hej!
  Kul att du kikade in hos mig, så fick jag tillfälle att hitta till din fina blogg :-) Så härligt med egna blåbär. Jättefina adventskransar!

  Ha det gott!
  Annika

  SvarSlet
 9. @ Tak til Have-prinsessen. Ja men de blåbær, bliver nu aldrig, som dem man høster i Sverige. I wish but no. Men lidt mindre er også fint...

  SvarSlet
 10. Hej Bente
  Tak fordi du har kommenteret på min blog :)
  Nu blev jeg jo nysgerrig og sku rundt og snuse her hos dig :)
  Det ser spændende ud, og jeg glæder mig til at se mere :)

  SvarSlet
 11. Nice to have the blueberries to eat.

  SvarSlet