Sider

torsdag den 5. januar 2012

Påskeklokker - SUK

Har lige set et program med Søren Ryge, som var på 
besøg hos Marianne Rostén i Gartneriet Spiren.
 http://www.gartnerietspiren.dk
Nej, hvor er der mange forskellige
påskeklokker, som jeg ikke har.  
Hmmm.. det er bestemt en fejl. 
De fåes nu både i stribede og prikkede udgaver........ 
mine er mere ensfarvede:

15 kommentarer:

 1. Kære Bente. De er altså også utrolig smukke. Har også en del påskeklokker. Næsten sorte og nogle lysegule. Og har lige fået en med "mønster". Hvis jeg nu når det inden de smider frøene, skal jeg nok samle lidt. Så hvis du husker mig på det, kan du altså godt få nogle frø, hvis du er interesseret. Ja og hvis jeg husker det:):)

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 2. @Kære Lise Lotte
  Det vil jeg sige mange tak til. For jeg er bare så glad for de påskeklokker.
  Jeg har dem også i dobbelte og vi kan jo bytte, så du kan få dobbelte påskeklokker. Men jeg vil nu alligevel en tur forbi Spiren her i foråret. Det er simpelthen så hyggeligt, at gå og udvælge sig sin helt egen »art«. De er så nemme at dyrke, kræver ingen gødning kan gro hvorsomhelst og selv bladene er dekorative. Tror jeg må ha' en prikket.

  SvarSlet
 3. Ih ja påskeklokker = SUK, for de er bare så skønne. Jeg har aldrig besøgt Garteneriet Spiren, men har et ønske om det. Det lyder som et fedt sted, hvor der er mulighed for, at pengene strømmer ud af pungen helt af sig selv ;-)

  Jeg har kun én enkel hvid julerose, så der er potentiale for mange flere :-)

  SvarSlet
 4. @ Susanne det er du bare nødt til! De er så søde dernede, og man kan tage sin egen mad med. Der er borde og stole, og er der arrangementer, kan man såmænd også købe kaffe og kage. Der er snart et arrangement i marts.
  De enkelte helleborus er ikke så dyre, men de dobbelte er. Jeg vil gerne samle frø fra de dobbelte, men der går jo 3 år før man få blomsten at se!
  Men de er værd at vente på!

  SvarSlet
 5. Skønne med skønt på - det er de :o)
  Jeg købte 3 ved Spiren sidste år... pr postordre, så jeg har ikke selv været der. Det ville også være alt for farligt... jeg forstår ikke at I tør :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 6. @Bettina du har også lidt længere, så det forstår jeg godt. Men sidste forår brugte jeg en halv dag. Gik bare og osede og nød de mange 1000 forskellige helleborus - de er både indenfor og udenfor. Jeg brugte altså ikke for en formue, men købte vel 8 stk. hvoraf 2 var dobbelte. Men jeg nød stemnigen...så jeg MÅ tilbage for et lille kig igen.

  SvarSlet
 7. Jeg har også købt på postordre fra Spiren. Nu går jeg og venter på, de skal sætte blomster. Sidste år blomstrede den ene med store flotte blomster og de stod meget længe.
  Jeg fik lukket for sent op for Søren Ryge, så jeg så kun de sidste to minutter med Marianne fra Spiren. :o(

  SvarSlet
 8. Jeg kan også rigtig godt lide påskeklokker og har selv nogle stykker. De er også ensfarvede. Jeg er rigtig glad for dem. Øv jeg så desværre ikke den udsendelse, det ville jeg ellers gerne, men har ikke rigtig været hjemme de sidste tre dage. Du må have en fortsat god aften.

  SvarSlet
 9. Hvor jeg forstår dig, Bente:) Haveselskabet har et arrangement hos Spiren d. 19/2. Jeg var der for et par år siden (hvor blev tiden af?) og fik også en kasse derfra i julegave sidste år, jeg er meget spændt på de prikkede og dobbelte. Tænk hvis jeg om nogle år har så store planter at jeg kan tage dem med til plantebyttedag....

  SvarSlet
 10. @Lisbeth du kan gå på nettet på DR1 og se udsendelsen igen. Det gør jeg af og til, når jeg ikke får set noget. Fra 10:30-11:00 sender DR1 også en svensk haveudsendelse, opdagede jeg ved et tilfælde i dag.
  @ Birgitte se hvad jeg har skrevet til Lisbeth, og iøvrigt vil jeg samle frø til efteråret og dele ud af. God aften til jer..

  SvarSlet
 11. Bente der er altså noget galt med klokken på din Computer:O)

  SvarSlet
 12. @ Ja Lisbeth der er også min plan at samle frø - tænk hvor mange plantebørn vi kan give videre og få nye sorter. Spændende.

  SvarSlet
 13. @Ja Lisbeth men tiden viser rigtigt på min Mac, men når jeg så udgiver her på bloggen, sker der noget med tiden. Kan man indstille en tid noget sted rent blog mæssigt?
  Jeg er jo ren novice blog-vice, men jeg har set at nogle af mine kommentarer bliver udgivet om natten, og så længe er jeg ikke oppe!
  Ved ikke hvad der sker? Men tak fordi du gør opmærksom på det.

  SvarSlet
 14. På bloggen kan du gå i Design og i Indstillinger - Sprog og formattering
  her kan du stille tidszonen.

  SvarSlet
 15. @Lisbeth tak for info. Det viste sig, at jeg var i en helt anden verdensdel/tidszone. Nu er det rettet. Tak for hjælpen.

  SvarSlet