Sider

torsdag den 30. maj 2013

En dejlig solskinsdag i Jette's have

I dag har jeg været på havebesøg hos Jette, 
der har bloggen »Mit lille Gods.« 

Jeg er så betaget af den fine gamle have med en 
masse skønne gamle træer og dejlige blomster.
Der er en sirlig orden  og mange smukke ting og flotte 
formklippede planter overalt, hvor øjet ser.

Døm selv, her kommer lidt billeder - men ikke fra
en mesterfotograf:

T A K for en dejlig dag Jette!
22 kommentarer:

 1. Hej Bente
  Så fik vi lige set Jettes have gennem din kameralinse, det ser flot ud. Og jeg er ikke i tvivl om, at det er sirligt :) jeg var ikke klar over, at det var en gammel have, men det bliver det ikke ringere af :) mange fine hyggekroge er der, og vejret var perfekt til havebloghygge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo der er gamle store stammer, selvom træerne er skåret noget ned, så der kan komme lys ned i haven. Det var en dejlig dag med masser af havesnak …

   Slet
 2. Hej Bente.Selv tak for en rigtig dejlig eftermiddag og de fine planter jeg fik af dig.Det var rigtig hyggeligt,og snakken gik lystigt.Og det dejlig vejr.....kan vi jo ikke klage over.God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var et fint vejr, du havde bestilt! Ja vi er gode til at yakke og hyggeligt DET var det!

   Slet
 3. Ingen tvivl om at I har hygget jer, kan lige se for mig hvordan I nyder kaffen der på den skønne terrasse. Jettes have er skøn og jeg har indtryk af at hun ikke er bange for at eksperimentere, hvilket bringer mange skønne indtryk frem.

  Billederne er nu gode, Bente :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Ulla, det er mange fine detaljer i Jettes have. Ja der manglede ikke noget ved terrassen, vi fik dejlig rabarbertærte med dejlig kaffe til. Mums…

   Slet
 4. Det ser og lyder super hyggeligt, dejligt for jer, at I bor så tæt på hinanden. Gode billeder du har taget, Bente, af Jettes dejlige have, som de andre siger, det er altid spændene at en have gennem andres linser.
  Det er ved at gå helt af sporet for mig, Bente, med de pelargonier ;) Jeg købte mig endnu en i går :) Desværre var der ikke navn på den. Siger det dig noget, hvis jeg siger mørke stængler, hvide 'smalle' blomster' og så hænger den mere end normalt. Eller er der umuligt at finde navnet, det betyder jo heller ikke ikke det store.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha nå så du er blevet ramt af en pelargonie bacille. Det er meget svært ud fra en beskrivelse, at komme med et bud. Måske et billede kan hjælpe…meeeen der er jo rigtigt mange, ved du!

   Slet
 5. Sjovt hvordan en anden fotograf finder andre motiver fra samme have. Der ser så hyggeligt og velindrettet ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik ikke taget så mange billeder, opdagede jeg, da jeg kom hjem og gik dem igennem.

   Slet
 6. Ja det ser jo bekendt ud. Min søster har en dejlig gammel have, og vi har jo begge arvet havegenet fra vores mor.
  Det er dejligt at I kan besøge hinanden og dele haveinteressen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en gave med sådan en haveveninde. Vi er allerede i gang med at planlægge ture. Dejligt at have en med, der er lige så glad for at se på planter! Ja der er en skøn gammel have Jette har! Især er jeg vild med moreltræet og det store bøgetræ ved indgangen, men se om jeg fik taget billeder af det! Øv det må jeg have Jette til at gøre i et indlæg!

   Slet
 7. Hej Bente. Det var sjovt at se Jettes have igennem dine øjne.Det ser ud til at være rigtig skønt lige nu. Jeg har lige været syg en hel uge med forkølelse, men nu går det fint igen. Har du set Pelargonienyt, der lige er sendt ud? det er mig der fik fornøjelsen af stafetten og der er et rigtig godt billede af min crocodille pelargonie, den blomstrer helt overdådigt lige nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv hvor irriterende at blive syg på denne årstid! Ja Pelargonie Nyt kaster jeg mig altid over, når det kommer. Jeg har skam studeret både artiklen og de dejlige pelargonier du viser. Den er flot i blomst den Crocodille, det vil jeg glæde mig til!

   Slet
 8. Tak for turen rundt i Jettes have. Det er noget så hyggeligt med havevandringer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er Anette, og især med ligesindede der som jeg, kan tale have i timevis!

   Slet
 9. Tak for de dejlige billeder fra Jettes have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selv tak Aase....det var så dejligt vejr den dag. Jette har nemlig en skøn og velholdt have.

   Slet
 10. Så skønt det ser ud....og haveglæden smitter Bente - skønne billeder fra Jettes oase ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 11. Hej Dorthe
  Ja det er da herligt med sådan en hyggelig oase og du har ret Dorthe haveglæden smitter!

  SvarSlet
 12. Kære Bente. Uha det var da en "frygtelig" orden hun har den gode Jette. Smuk have. Sjovt og se igennem dit kamera. Og det var da så forøvrigt nogle lækre Pelargonier du har foroven. Nums

  Knus
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der kunne jeg lære noget Lise Lotte! Jeg har altid små rodebunker rundt omkring..... En eller anden dag strammer jeg op........til vinter måske?? Ja jeg har mange lækre Pelargonier....du kommer forbi en dag du skal til staden og få stiklinger!

   Slet