Sider

mandag den 6. maj 2013

En tur i Tivoli

Da jeg skulle i Tivoli og se mit barnebarn Freja optræde, 
var det jo naturligt samtidig at tage lidt billeder undervejs 
af alle de skønne blomster i den gamle have.

Her kommer de så uden flere ord.....(næsten)


 
Med Københavns Rådhus som baggrund.

Som afslutning disse herlige skilte, som vist er en nyhed:

29 kommentarer:

 1. Tak for de skønne tivoli billeder. Jeg kommer der sjældent, så det er dejligt at du viser hvor flot der er. De er super dygtige gartnerne derinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var mange smukke blomster lige nu, dette var et lille udvalg, men med to børnebørn med gang i, var det hvad jeg nåede!

   Slet
 2. Tak for en dejlig tur i Tivoli, det er en del år siden jeg var der sidst. Forårs hilsen
  Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænkte nok at det var en god idé, at vise et lille udsnit af, hvad Tivoli formår. Der er gang i blomsterne fra nu og frem til de lukker.

   Slet
 3. Tænk, har de også hundetand plantet derinde? jeg troede mest det var løgplanter og sommerblomster.
  Gik dit barnebarns optræden godt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu hvor min egen er gået ud, var det sjovt at her var de i læssevis!

   Slet
  2. Til Ulla:

   Jeg glemte Freja…det gik så godt. Hun synger i kor og de sang på livet løs - hun gav den gas og var ikke spor genert endnu! Det må være alderen lige nu.
   Vi fik bamsestile som ekstranummer! (Gangam Style på dansk) Morfar synes Freja var bedst! Han er jo heller ikke spor farvet!

   Slet
 4. Er piledimsen i whiskytønden en plante eller en dekoration? Den ser fin ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, det er en dekoration, men den spirede ganske rigtigt i toppen - der skal jo heller ikke meget til med pil.

   Slet
 5. Tak for de smukke billeder, det var hyggeligt at komme en tur i Tivoli. Jeg nød både rhodo og hundetandsbilleder :) også de blomstrende kirsebær var meget smukke.

  SvarSlet
 6. Ja og flere af de ting, du havde på programmet i går var med: kejserkrone, hundetand og rhodoer bla. Så Tivoli er med på hvad der sker i Blogland! De blomstrende kirsebær DUFTEDE skønt!

  SvarSlet
 7. Hej Bente.Tak for sidst.Det var hyggeligt at mødes igen.Og sikke dejlige billeder fra Tivoli.Det er altid dejligt med en tur derind og se de mange skønne blomster.Og når man så også har et barnebarn der optræder derinde.....så er det et must at besøge Tivoli.Rigtig god solskinsdag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette og i lige måde.... Selvom vi ikke fandt alt det vi var på jagt efter, så var det som altid hyggeligt at ses!
   En gang om året er vi en tur forbi Tivoli, men med Freja som underholder, var det en tand bedre!
   Jeg sidder lige nu i skyggen og tager en pause, ikke at jeg klager, men det er varmt at arbejde i haven i dag!
   Knus og god dag i haven, hvis det er der du er!😄

   Slet
 8. Det er virkelig smukt med de blomstrende kirsebærtræer ved søen og det kinesiske tårn. Jeg synes derimod ikke sammenplantningerne i wiskeytønderne på billede 2 og 3 er særlig Tivoli-style, men det kan være nogle der tilhører en restaurant?
  Det var godt at det gik godt for Freja.o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de var virkelig smukke og duftede himmelsk. Sammenplantninger var placeret rundt omkring i Tivoli, så det er åbenbart den nye Tivoli-style.....ikke placeret foran nogen bestemt restaurent, som det var tilfældet med feks. Oliventræerne. (Dem var jeg helt vild med....se lige de stammer!)
   Ja Freja optrådte i fin stil! ;0))

   Slet
 9. Tak Bente for smukke billeder, jeg benoves også af de oliventræer, mindes da jeg var i Jerusalem og så de stammer de ældgamle oliventræer i Gravhaven havde...fortsat god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er imponerende og man kan se, at de har nogle år på bagen! Dem kunne jeg heller ikke stå for!

   Slet
 10. Smukke billeder.
  Tak for turen.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase
   Ja det var virkelig pyntet op med fine blomster overalt i Tivoli.....
   Godnat herfra.

   Slet
 11. Det var en smuk tur i tivoli som jeg rigtig nød, da det er flere år siden jeg har været der om foråret.
  Oliventræret er nok en 300-400 år gammelt. Der står et ved indgangen til Plantorama i Hillerød med alderen angivet og det ligner det meget.
  Skønt med Freja :-)
  Kh Rose

  SvarSlet
 12. Er det virkeligt så gammelt? Der var 4 træer ialt , de har nok været dyre, tænker jeg!

  SvarSlet
 13. Hej Bente
  Dejlige billeder du har lagt ind her på din blog fra Tivoli.
  Det er som regel altid en fornøjelse at se blomsterne der. Lige nu følger jeg udsmykningen via Go´morgen Danmark og spændende ser det ud, så måske var det på sin plads med en tur i Tivoli i nær fremtid.
  Tak for din søde kommentar på min blog.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du må en tur i Tivoli! Håber du er frisk og at alt er vel hos dig! Det er længe siden vi har hørt fra dig! Dejligt at du giver lyd :0)

   Slet
 14. Jeg har jo slet ikke fået læst og set dit indlæg, Bente, flotte billeder og dejligt at det gik godt for dit barnebarn. Jeg ville bare lige fortælle at efter maaaaaange små (og søde, tror jeg) kommentarer kom der i søndags pinde op til en lille, bitte klokkehøj. Og i går blev forliget indgået, så idag kom en lille pakke med 5 påskeklokker fra Spiren. Nu har jeg 7 og 2 hvide jeg havde i forvejen. Jeg ville naturligvis hellere have hentet dem selv, men nu er verden som den er, og der er de fineste eksemplarer i forskellige toner, en dobbelt og en med fregner, tror faktisk jeg havde valgt de samme. Så tak for din hjælp, tror det hjalp at du lige nævnte klokkehøjen ;)

  SvarSlet
 15. Nej hvor det glæder mig på dine vegne! Det lyder jo allerede spændende med dem du har fået hjem fra Spiren. Til næste år kan vi ses på Spiren, jeg vil også have flere! Sikker på at det bliver flot! Det vil jeg glæde mig til at se. Herligt herligt!

  SvarSlet
 16. Smukt Bente, og det lyder som om du har haft en dejlig dag med familien.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene
   Ja det var en dejlig dag med yngste datteren og vores børnebørn. Det var også et dejligt vejr den dag! Det føles som længe siden…nu vi har haft tre dage med regn!

   Slet
 17. Der er altid noget smukt at se i Tivoli - og de tofarvede Gyldenlakker som de havde i år (og som du også har fanget med dit kamera)..... åh, savle, savle, savle - de var bare så smukke.

  SvarSlet
 18. Ja du har ret Sussi … der bliver hele tiden opdateret på blomstersiden i Tivoli. Så der er nyheder gennem hele sæsonen :0))

  SvarSlet