Sider

søndag den 9. juni 2013

Billeder fra Mit hjem er mit slot

Her er billeder fra Haveselskabets Have i Frederiksberg
hvor der var en masse spændende ideer og indtryk.

Jeg var så heldig, at møde Jette fra mit lille gods, 
som jeg lige har besøgt,
så vi fik udvekslet gode steder.

Her billeder fra i søndags:den er ægte nok guldsmeden
19 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, især guldsmeden og dens skygge :-)
  Håber du havde en dejlig tur.
  Havehilsen
  Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et godt billede.....taget af min datter!
   Det var en skøn tur, jeg er vild med den have.

   Slet
 2. Det er hyggeligt at besøge Mit hjem er mit slot i Haveselskabets smukke omgivelser og så i solskin. Dejlige billeder derfra, Bente, der er altid inspiration at hente:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemligt hyggeligt Lisbeth. Jeg kan se, at jeg altid falder for de samme ting, for når jeg går tilbage i mine billeder, er der altid billeder af bier og vandhaven!

   Slet
 3. Man må da sige, at der var godt vejr til arrangementet :)

  Vi var faktisk i Kbh. i weekenden igen-igen, men var trætte efter at have leget flytte og rengøringspersonale, så vi valgte at tage hjem. Der var ellers flere steder, jeg gerne ville have besøgt, bl.a. Mit hjem er mit slot og åben have hos Anne Gine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyha så har du jo haft travlt i Købstaden. Ja jeg kender det godt, det med at hjælpe med flytning osv. Ærgerligt Ulla næste gang må du komme forbi mig, jeg beder dig kun om at tage plads til en kop kaffe!

   Slet
 4. Suk, Bente, hvor ser det dejligt ud, tak fordi du deler dine dejlige billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var lige tilpas med let skygget om formiddagen og solskin senere på dagen. Så det var dejligt.

   Slet
 5. Hej Bente.Dejlige billeder fra en smuk have.Og dejligt at få en lille snak igen.Har også lige lave et indlæg derinde fra.Vi snakkes snart ved igen. Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen Jette
   Ja igen en skøn udstilling og jeg fik nu ikke købt de kogler. Til gengæld fandt jeg en messingkrog og en sæbeskål til min støbejernsvask i en butik ude fra Ballerup. Du skal nok få adr.
   Vi tales jo netop ved. Knus

   Slet
 6. Skønne billeder fra en smuk have.
  Tak for kigget.
  H en god dag-

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er dejligt i Haveselskabets velholdte have. En speciel stemning og vi har lovet os selv, at vi tager derind en dag, hvor der ikke er så mange mennesker.

   Slet
 7. Så fik jeg en tur til på den fine udstilling Mit hjem er mit slot. Det ser godt ud. Endda et billede af søde Bente :)

  SvarSlet
 8. Ja det var jo heldigt at du kom med på udstilling. Da min ældste datter var med tog hun lige et billede af os to. John går bagved! Tak for de søde ord.

  SvarSlet
 9. Kære Bente,
  Hvor ser det dejligt ud. Jeg nåede desværre ikke derind i år, den svenske have kaldte på mig ;o) Elsker også Haveselskabets have, alle de små rum og ikke mindst den store inspiration den byder på.
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kan ikke nå de hele, Helle…der er jo andet at passe også! Det er et dejligt sted, hvor jeg kom meget som barn, da jeg havde en moster, der boede på Frederiksberg Allé, så vi var tit en tur i Frederiksberg Have.

   Slet
 10. Det ser ud til at have været en hyggelig og inspirerende dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er ret vild med Haveselskabet Have, så den kan anbefales også uden udstillere! Jeg er vild med deres bistader, det er så fascinerende at følge det liv der er.

   Slet
  2. Sikke et smukt marked der var i nærheden af dig!

   Slet