Sider

fredag den 29. november 2013

Tæt på december......

Ja, så fik jeg også pyntet op med gran og kogler.
Jeg har brugt naturmaterialer hentet i skoven
og i haven.
I år var der meget gran at hente i skoven pga stormen.
Til gengæld kneb med at finde pudemos.


Dette billede skal med for at vise,
at jeg stadigvæk har en blomstrende kaprifolie.
Se lige over lanternen.
18 kommentarer:

 1. Det ser rigtig dejligt ud - lige min stil :) Kurven fuld af kogler er flot til at byde velkommen på trappen. Der er nemlig mange fine pynteting at finde i skoven nu. Især grene med lav og mos går jeg efter. Jeg har masser af gran fra træet der væltede, og har lagt meget ud i bedene men det ser også smukt ud når det står i krukker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de fine mosgrene fik jeg også med hjem. Dem er jeg også glad Rose. De tilfører noget til en lysdekoration! Kogler og bog var der mange af i skovningen.

   Slet
 2. Hej Bente. Jeg synes også, det ser rigtig godt ud. Kan rigtig godt lide dine opstillinger på trappen og på det runde havebord, det ser superhyggeligt ud. Jeg har fået pyntegrønt hjem i dag og skal forsøge mig lidt med det i morgen. Jeg glæder mig!

  SvarSlet
 3. Hej Birgitte - det meste er pyntegrønt fra skoven, lige tilført lidt farve med granatæble og lyng. Så skal du i gang i weekenden. Hyggeligt!

  SvarSlet
 4. Det ser både kønt og hyggeligt ud. Du havde tilsyneladende mange fine ting i gemmerne, som kunne supplere de ting, du havde fundet i skoven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lidt kan jeg altid finde frem fra gemmekassen. Godt at kunne supplere med ved juletid! Nu mangler jeg bare et par pinjekogler til indendørs. Jeg er vild med duften fra dem!

   Slet
 5. Det er dejligt at du har pyntet i haven så smukt og når nu det ikke er sne så kan det hele rigtig nydes. Jeg så også mange væltede graner i Hareskoven og fandt en del almindeligt mos, men det er også yderst sjældent jeg finder pudemos i skoven. Jeg var så heldig at damen der bor i det stråtækte hus på vejen stod og trak det flotteste pudemos ned fra taget og det måtte jeg få:o)
  Hvis du vil have billige pinjekogler fandt jeg en kasse med lidt ukorrante til 10 kr,/stk. langs smøgen ved De 4 årstider i Lyngby.

  SvarSlet
 6. Ja det har du ret i sneen dækker jo det hele. Jeg har før været ude og børste sne af pynten. Faktisk fandt jeg ikke noget mos i Hareskoven, men var længere væk i skoven ved Allerød ( kender ikke skovens navn).
  Tak for dit gode råd med pinjekoglerne, dem må jeg over og have fat i! I min næse dufter pinjekogler af jul!

  SvarSlet
 7. Ser godt ud. Du er god til at pynte op. Håber du får lov at beholde det for blæst og sne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så så Ole der er da ikke lovet sne foreløbig. Faktisk er vi blevet lovet en mild december, og det tror jeg fuldt og fast på. Pynten er hentet i skoven efter stormen, der var virkelig nok af det. Rigtigt mange træer har måttet lade livet på den konto, desværre.

   Slet
 8. Hej Bente
  Hvor ser det indbydende og flot ud - det er en dejlig velkomst man får hos dig.
  Jeg opdagede også at min kaprifolie blomstrer, men den sidder desværre oppe over vores redskabsskur, så man ser den kun fra badeværelsesvinduet hvor fra man kigger ned på den.
  God weekend
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 9. Ja tak Anita jeg bliver jo inspireret af alle jer, der pynter så fint op! Man bliver glad i låget af at gøre det, så to fluer med et smæk!
  Jamen er det ikke dejligt, at man kan blive så glad for sådan en lille pysse kaprifolie? Du kan da se din, så efter badet, står den dér og smiler til dig…

  SvarSlet
 10. så fint du har pyntet op.... vi må jo gøre lidt, når det er slut med blomsterprakten :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver vi nødt til Sussi! Det får da humøret til at stige et par grader.

   Slet
  2. Tak for rundvisningen i din have, sikke flot du har gjort det, læste at du ikke kunne finde pudemos, det samme har jeg hellere ikke kunne, men det skal nok lykkedes ikk!
   Hilsen fra Grethe på 1. søndag i adventstid.

   Slet
  3. Ja selv tak Grethe ja vi må da bare på jagt efter noget! Bliver helt misundelig når jeg ser, at det er lykkedes for andre. Jeg nægter at betale flere 100,--kr for noget jeg plejer at finde i skoven.

   Slet
 11. Hej Bente
  Hvor ser det hyggeligt ud i din have, med alle de fine opstillinger du har lavet. Man kan da kun føle sig velkommen hos jer med den fine velkomst ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu hjælper det med julestadsen. Nu har vi også fået hængt julelys op, og det giver det lige en tand mere! Men det med at tage billeder om aftenen, er jeg ikke så god til!

   Slet