Sider

fredag den 18. november 2011

Akelejer


4 kommentarer:

 1. Hej Bente, tillykke med premieren, jeg glæder mig til at følge dig og lægger straks et link til dig på min blog:)
  Jeg sad netop forleden og så på de akelejefrø som jeg fik af dig. Jeg er i 7 sind om jeg skal så dem nu direkte i bedet eller vente til foråret og så i bakker. Jeg havde SÅ dårlig spireprocent på alt hvad jeg såede direkte i bedene sidste år, så jeg besluttede at vente til foråret. Men det betyder jo også at jeg må vente et par år med at se den skønne dobbelte akeleje i min egen have:D

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth
  Ja det er stadig meget famlende med mig - for jeg ved ikke helt om det er her jeg skal svare f.eks.?
  Men det gør jeg og så ser vi, hvad der sker.
  Jeg ville så akelejerne nu direkte i bedet. Men hvis du mere er til såning i bakker, så gør du det og sæt dem udenfor, så får den kulde og det fugt de behøver. Jeg kan jo ikke huske, hvilken akeleje du fik. Jeg har også flere end de viste, men har ikke taget billede af dem. Det må jeg se at blive flittigere til!!

  SvarSlet
 3. Hvis du vil svare er det en god ide at svare der hvor spørgsmålet er stillet, for hvis andre vil, kan de abonnere på kommentarer til et indlæg ved at klikke på Linket der hedder Tilmeld dig via e-mail.
  Så jeg er glad for at du svarer her:)
  Jeg fik en dobbelt pink.

  SvarSlet
 4. @ Lisbeth - jeg har nu opdaget at @ er det man bruger, når man svarer. Tak for vejledning ALT kan bruges! Jeg suger til mig som en svamp.;0)

  SvarSlet