Sider

lørdag den 19. november 2011

Oliventræ i kulden


5 kommentarer:

 1. Hej Bente
  Velkommen til som blogger i dette dejlige have-univers. Det bliver spændende at se mere fra din have og følge dig. Held og lykke :-)

  SvarSlet
 2. Behjertet tillykke med din nye blog, Bente og velkommen iblandt os! (selvom du har været her længe). ;)

  Glæder mig til at følge dig og din paradishave. Jeg har naturligvis sat mig tilrette ude i margen som fast læser. :)

  Varmt knus fra
  Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 3. @ Hej Susanne . Tusind tak og ja jeg oplever også, at det er en helt speciel race, der er i dette dejlige univers. Folk er simpelthen så søde og hjæpsomme! Som du ser er jeg stadig novice, men jeg klør på så det skal nok komme. Smiler.

  @Tak du søde Marianne - men hvordan det er lykkedes mig er stadig en gåde! Jeg har prøvet at blive fast læser hos dig, men jeg kommer ikke ind i folden, men ligger over linien ligesom? Ja jeg har et hav af ???? men hvo intet vover intet vinder!! Så jeg famler lidt rundt i blinde endnu. Men jeg er så heller ikke bange for at melde ud med min uvidenhed! Jesper fra 9-haven har hjulpet mig med at komme på Danske Haveblogs (ved heller ikke, hvordan det er sket)
  Ha ha ha. Hygger mig hver gang der bare er en lille ting der lykkes!

  SvarSlet
 4. Hej Bente
  Velkommen i haveblogland - her hvor vi aldrig bliver træt af at høre om alt det dejlige i din have.
  Du er ligesom jeg startet op "ude for sæsonen" og det giver ofte oplevelsen af at man lige mangler nogen billeder til et indlæg den første vinter med bloggen.
  Du vil nok knipse løs til næste sommer :o)

  SvarSlet
 5. @Hej Berit
  Tak for velkomst fra dig også - og ja du har ret jeg er lige startet op, og skal nok finde billeder fra haven - kan så godt være de ikke er fra i år - men det er jo en mindre detalje! Ja jeg tror jeg må se at få mig en Iphone, så jeg kan tage billeder, hvor jeg går og står!! Smiler retur!

  SvarSlet