Sider

torsdag den 24. november 2011

Pelargonier

Efter en tur i haven, hvor jeg fik sat lidt hvidløg og klippet lidt juleroseblade. Læste i et indlæg hos CD, at man skulle klippe bladene, fordi man risikerede rustangreb, når de nye blade voksede frem.
Derefter en tur i udestuen for at vande og nippe lidt blade. Tænkte at nu skulle jeg vise lidt af min pelargonie-samling. Men jeg er lidt rusten udi fotografering, så nogle billeder måtte jeg kassere.(De var temmelig rystede). Men lidt blev der ud af det, og de kommer her. På foto nr. 2 er planten i midten, en jeg havde med hjem fra Azorerne, det er den med de lilla stilke. Jeg kender ikke navnet, men den er villig til at slå rødder, så den kommer i sommerens krukker. Det sidste billede viser den hvide klokkeranke, som bare bliver ved og ved.!


5 kommentarer:

 1. Hej Bente
  Hvor ser dine pelargonier flotte ud. Har du dem i en udestue eller står de inde huset?
  Spændende billeder og indlæg du har på din blog.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 2. Hej Bente
  Efter at have nærlæst din tekst har jeg fået svar på mit spørgsmål. Dejligt med en ude stue. Den står øverst på min ønskeliste.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 3. @ Ja, den er jeg også glad for. Da vi har niveauforskelle i haven, er udestuen nede under jordniveau mod forhaven. Jeg tror, det er det der gør, at den er frostfri om vinteren. Nogle pelargonier har jeg i stuen de store bliver i udestuen. Men jeg bytter lidt rundt på dem. Når jeg synes de bliver for kedelige at se på, så bytter jeg om. De står bedst i udestuen. Tak for sin søde kommentar!

  SvarSlet
 4. Nææ, havde slet ikke set du havde en blog! Hyggeligt :)

  SvarSlet
 5. @ Hej Anna - jamen den er skam også ganske ny! Velkommen og hyggeligt med besøg på bloggen! Smiler

  SvarSlet