Sider

mandag den 10. december 2012

10. December

Dagens pelargonie: Atomic snowflake


Blomsten:


Dagens stjerne:16 kommentarer:

 1. Da du lavede kalenderen til dit barnebarn kunne du ikke vide, hvor aktuelt dagens emne skulle blive :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej for da jeg startede i oktober, var det dejligt vejr. Jeg tænkte netop det samme Ulla, da jeg lige gennemlæste den! Sjovt som det falder! Men det er jo ofte et emne, vi taler om, det med om vi mon får hvid jul.

   Slet
 2. Smukt koldt tema:0) - her kører vi på nuværende tidspunkt det rødprikkede.....skoldkopper til mindstemanden, så jeg drømmer om julefred og at sneen varer til juleaften mindst:0)

  Mange decemberhilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 3. Ja og et der ofte er oppe og vende i december. Øv med røde knopper, håber det går hurtigt over og at han hurtigt bliver frisk! Jeg kan huske, da jeg selv havde dem, jeg måtte blive hjemme, da min lærer var gravid, og var usikker på om hun havde haft dem! Så jeg var hjemme 14 dage i maj og fik lektier afleveret af en veninde derhjemme.S køøøn maj!

  SvarSlet
 4. Hej Bente.Ja! dagens emne kan da ikke være mere aktuelt.Smukt billed du viser af landskabet.Også en dejlig stjerne.God snedag knus Jette

  SvarSlet
 5. Hej Jette nej du har ret, her fyger det og vi fjerner sne flere gange om dagen. Men det kan næsten ikke ses!

  SvarSlet
 6. Det er hyggeligt med hvid jul, men det er ikke rart, hvis man skal køre ret langt. Heldigvis har mine knægte altid nået hjem i julen, inden det blev slemt. Men min gamle mor som den gang var først i 80erne havde en slem tur til Samsø. Hun kørte i sne herover og 3. juledag ville hun hjem igen af frygt for mere sne. Desværre valgte hun en forkert dag, for da var det galt igen, så hun endte i grøften ved Horsens og måtte tage resten af turen hjem med tog og bus, hun havde sin hund med. Jeg havde ikke et roligt øjeblik, før hun var hjemme igen. Den jul er i øvrigt ikke nævnt, jeg gætter på, at det var i 2004. Den må så ikke have været landsdækkende.
  Igen kom der minder ud af din julekalender :)

  SvarSlet
 7. Nej den har jo så nok ikke været landsdækkende i 2004! Det var da også en skrækkelig tur din mor havde hjem. Jeg kan da godt forstå, du var nervøs!
  Det er jo det sjove, at det rammer så forskelligt i vores lille land!
  I dag har vi godt nok fået sne, så det vil noget! Det har sneet siden i morgens. Jeg var ude og fjerne sne ved 8-tiden, så det var muligt at gå på vejen, men det er en helt umulig opgave, for der er lige så meget sne igen! I skrivende stund vælter det ned.
  Dejligt at jeg kan fremkalde minder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen
   Jeg talte lige med min mor, hun mente, det var i 2001 eller 2002, så hun har været 79 eller 80 år. Dårligt gående og det sidste stykke ca. 2 km. skulle hun gå gennem sneen. Der går ingen busser så langt op, og taxaen ville ikke have hunden med, så måtte hun jo gå.
   Så ja jeg var meget glad, da hun ringede, at nu var hun hjemme.

   Slet
  2. Tænk at taxachaufføren ikke kunne gøre en undtagelse pga vejret. Mon ikke han havde et tæppe eller lignende liggende bag i bilen, så hunden kunne sidde på det. Jeg synes, det burde være menneskeligt muligt, at hjælpe en ældre dårligt gående dame!
   Medmenneskelighed er åbenbart en mangelvare i vores samfund. Hørte lige om en ung fyr, der lagde sin Iphone i pant, for at gå op og hente kontanter, da taxaen ikke tog mastercard. Da han kom ned var taxaen kørt!

   Slet
 8. Smukt vinterbillede.
  Dagens stjerne er fin.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Aase ... Jeg håber du snart får løst din blog problem, så vi kan se nogle smukke vinterbilleder fra Landbohaven!

   Slet
 9. Hej Bente. Hvor er det hyggeligt læsestof! Man kommer helt i julehumør. Pelargonien har en fin blomst. Stjernen er også fin.

  SvarSlet
 10. Godt du nyder det, tænkte jo nok at pelargonierne er noget for dig. Om nogle dage kommer nogle, du kender særligt godt!

  SvarSlet
 11. Hej Bente.
  Jeg nyder hver dag at læse din lille fortælling i "The julekalender", men kigger bestemt ligeså meget på dine fine pelargonier. De se så velpassede ud.

  Havehilsen
  ole

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da dejligt at høre. Jae jeg er jo en små-nusser, for jeg kan ikke have, at der er gule blade i mine pelargonier, så de bliver nurset hele året. Så de er velpassede. Var lige i udestuen i formiddag og vande dem der trængte, det var ikke så mange. Der er ikke mere end 5° lige nu, så der bliver vandet med søsters hånd!

   Slet