Sider

fredag den 7. december 2012

7. December

Dagens pelargonie Freak of nature:


Dagens stjerne:
12 kommentarer:

 1. Kravlenisser eller navlekrisser, som Bent plejer at kalde dem. Dem havde vi mange af, da jeg var barn. I de første år jeg var gift havde vi dem også, men jeg sætter dem ikke op mere, det er alt for besværligt at få dem til at sidde fast.
  Pelargonien er fin, den kan jeg også lide, og stjernen med noder ser fin ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja da vi var børn, var der jo ikke så meget forskelligt at vælge imellem. Vi havde da også kravlenisser i mit barndomshjem. Jeg har ikke brugt det. Jeg har altid en gren hængende, hvor jeg så skifter pynt afhængig af højtid. Påske, jul- og sommerpynt.
   Pelargonien du kan lide, får røde blomster men den har ikke blomstret endnu hos mig, så det går!

   Slet
 2. Tak for dagens låge. Hyggelig læsning som altid. Nu nævner du Pyrus. Faktisk var det en meget oplysende julekalender, når man tænker over det.
  Har du lavet stjernestrimler af nodeark?

  SvarSlet
 3. Hej Ulla
  Ja det er jo det, der gør det spændende, at man også lærer lidt, synes jeg.
  Det er mine gamle noder jeg har ofret til formålet, jeg lavede små trommer sidste år af noderne.

  SvarSlet
 4. Kravlenisser er for mig en udpræget børnejuleting, så de kommer kun op de år, hvor børnebørnene hjølper med at pynte op til jul.

  SvarSlet
 5. Jeg har dem slet ikke, så der må de vælge noget andet. Jeg har faktisk nisser, men jeg har dem liggende i skabet. Det er kun når de små børnebørn kommer hjem og spørger efter dem…at de kommer frem!

  SvarSlet
 6. Hej Bente. Hvor er det sjovt at læse om julen her på din blog. Nu er jeg opdateret med alle dine indlæg her i december og jeg nød også i den grad dine fine pelargonier. Man kommer jo helt i julehumør. Jeg har også mange flotte pelargonier nu og måske skulle jeg også lave en føljeton med dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte ja jeg ville jo elske, hvis du lavede en føljeton med dine pelargonier! Men det tager jo lidt tid, at gøre ved jeg. Jeg har slet ikke været god nok, til at tage billeder af mine!

   Slet
 7. hej Bente.Blev helt nostalgisk da jeg så arket med kravlenisserne.Fin historie i dag og smuk stjerne.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 8. Men er det ikke også det tiden op til jul kan, det med at kalde minder frem fra da man selv var barn? Jeg fik da mange billeder frem på nethinden, imens jeg lavede denne kalender!

  SvarSlet
 9. Smuk stjerne og dejligt med lidt kravlenisse gensyn, her i huset ligger de nederst i julekassen og bliver nok liggende, du ved julen er jo traditionernes tid ;O). Da børnene var små, var det mest dille nissen der kom forbi, og farvede mælken rød, satte alle stole på bordet osv, det var nu så hyggeligt og det virkede i en del år ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej en hyggelig drillenisse I har haft besøg af …nu blir jeg da helt inspireret til jeg får besøg af mine børnebørn! Tak Heidi jeg skal ud og købe rød frugtfarve. Herligt 😍

   Slet