Sider

tirsdag den 18. december 2012

18. December

Dagens pelargonie Lady Plymouth:


Blomsten:


Dagens stjerne:

11 kommentarer:

 1. Og hvad skal vi så finde på, jo vi skal ind og kigge på Bentes julekalender, ingen morgen i denne tid uden lige et kig indenfor hos dig.
  Julekort er der ikke så mange tilbage af mere, den hyggelige tradition er vist desværre ved at forsvinde. I går fik jeg et julekort pr. mail, ikke noget at sige til at postdanmark har problemer, men så har de heldigvis os havebloggere, os tjener det da lidt på :)
  Er det den pelargonie jeg har? Den minder i hvert fald.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hos os holder vi stadig det med at sende kortet med posten ! Vi har allerede fået et par stykker, det er en hyggelig tradition, som vores piger også bruger!

   Slet
  2. Jeg kan ikke huske, om det er den dy hat fået! Det kunne det godt være, da den dufter!

   Slet
 2. Hej Bente.Ja! de julekort er jo ved at forsvinde.Har selv fået 5 stk. til nu.
  Men jeg sender stadig kort til de nærmeste.Plejer ar få 15-20 stk.selv
  Dem der bor i udlandet får en mail.Flot stor pelargonie du viser i dag.
  God dag til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes det er en dejlig tradition som jeg også holder ved. Jeg har et par tanter, som så ringer tilbage, når de har fået kortet…på den måde holdes forbindelsen også!

   Slet
 3. Der er nu noget særligt ved de rigtig gamle julekort. Mine 14 julekort blev sendt i går - så de må være på vej ud i Danmark nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt Sussi, så gør de nogle mennesker glade, er jeg helt sikker på!

   Slet
 4. Åh de julekort!

  Vi forsøgte forgæves de første 5 år som par at skive julekort til nær og fjern, men fik kun mails retur...ikke det samme, men må sande at hyggen ved at modtage julekort ikke kommer os til gode, desværre!

  Nu er det kun de ældre, som er uden computer vi sender julekort til - de andre må "nøjes" med en jule/nytårsmail, for efter så mange forsøg, ja så orker vi ikke at sætte 2 aftener af til skriverier som vi ikke aner om vækker glæde, suk!

  Mange julehilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
 5. Altså det kan jeg jo godt forstå Katinka! Dejligt at du tænker på de ældre i familien, dog. Jeg ved det vækker glæde. Jeg hører jo selv til dem nu, men har da også nogle som ikke bruger Computer, og de skal altså ikke snydes!!

  SvarSlet
 6. Hej Bente. Det er så hyggeligt at skrive julekort. Jeg gør det hvert år selvom jeg ikke får så mange retur. Jeg synes, det er så hyggeligt, når der kommer et brev med posten, så jeg fortsætter med traditionen, og synes det er en hyggelig ting i julen - det hører ligesom med, synes jeg.
  Dagens pelargonie har du givet mig en stikling af, så jeg blev rigtig glad for at se hvor stor og fin den kan blive!

  SvarSlet
 7. Du har det som mig, det er en hyggelig tradition, jeg får ikke helt så mange, som jeg selv skriver! Det glæder mig, at det er en af se pelargonier, du har et barn af. Den kan blive stor og tidligere plantede man netop den ud i jorden på store herregårde og slotte, så den kan du bruge til foråret, når du har lidt bar jord, så i med en stikling af Lady Plymouth!

  SvarSlet