Sider

fredag den 21. december 2012

21. December


Dagens pelargonie Mrs. Henry Cox:
Blomsten:
Dagens stjerne:


14 kommentarer:

 1. Godmorgen kære Bente.
  Ja, idag er en dejlig dag. Jeg vil feste hele "dagen". Tak for oplysningen om solhvervsmarkeringen i mit nabolag. Men dagen er for kort til mig til at tage derover og fejre. Men det vil jeg gøre i mit lille "Drive-hus".
  Jeg ønsker dig og dine en glædelig jul.
  K.h. Lotte

  SvarSlet
 2. Kære Lotte
  Ja det er da en smuk måde, at fejre lysets komme på. Da jeg læste om det, var jeg helt sikker på, at det skulle med i kalenderen. Nadia som lige nu er i USA, vil jo gerne læse i Aalborg, når hun kommer hjem, så det kunne være en oplysning, hun noterer sig. I dag er det højt lys, så jeg suuuger til mig. Det er som om den fornemmer, at nu vender det. Min datters behandling gik over al forventning. Sjovt at se hvordan een behandling kan forandre hende til den glade pige, hun plejer at være. Så nu kan julen bare komme an!
  Glad jul retur til dig og dine!!;0)))

  SvarSlet
 3. Hej Bente Tak for de fine historier.Dejligt at dagene nu bliver længere,og lysere.Smuk pelargonie du viser idag.Dejligt at høre at det går godt med din datter.God dag knus Jette

  SvarSlet
 4. Ja NU går det mod lysere tider, dejligt. Ja man bliver høj af glæde, når det går ens nærmeste godt! Jeg føler mig nærmest i familie med den Herre der kan gå på vandet!
  Hav selv en god dag. Knus

  SvarSlet
 5. Risalamande ja det får vi kun til jul, og der skal rigtig mange mandler i og kun en hel mandel. Jeg elsker mange mandler i risalamanden. Jeg får besøg af en svigerdatter som ikke spiser det, til gengæld spiser drengene, så de er ved at revne. Hos min bror og svigerinde får de is med mandel i juleaften, det synes jeg ikke om, men jeg har aldrig holdt jul med dem, så pyt :)
  Solhvervsfortællingen fra Nordjylland var også spændende og ukendt for mig. Der ville jeg også tage hen, hvis jeg boede i nærheden.
  Godt at høre, at din datters behandling gik over forventning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi får også kun Risalamande til jul. Det er jo derfor man ser hen imod at få den! Da børnene var små, snød min mor og kom mandler i deres skåle. Nu er det min piger, der har overtaget den tradition! Is har ikke noget med jul at gøre, der er vi bare helt enige.
   Solhvervssøjlen er da en spændende nyhed også for mig. Sådan en kunne man da have rundt omkring i landet, det ville da blive en hyggelig tradition, at fejre lysets komme.
   Ja du kan tro, vi er lettede over at hun springer omkring igen!

   Slet
 6. Wow, hvor har den pelargonie smukke blade! Her i huset er det manden som laver ris a la manden, og jeg vil da vise ham din lækre opskrift ;) Søjlen ved Løkken er spændende nyt for mig og skulle man være på de kanter, vil jeg da gerne deltage i et sådant hyggeligt arrangement.
  Kh Rose

  SvarSlet
 7. Ja den har hel julede blade, ikke? Jo mere lys den får, jo mere fremtræder farverne i bladene.
  Sådan en søjlen skulle der være flere steder i landet, jeg er sikker på, at det hurtigt ville blive et sted at tage til!
  De sidste par år har jeg ikke holdt juleaften, så jeg slipper for selv at lave risalamanden.

  SvarSlet
 8. Det er skønt, at dagene nu længes.
  Det var spændende læsning med den solhvervssøjle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja dem må vi have nogle flere af … sådan spredt lidt rundt i landet!

   Slet
 9. Og her gik man og troede a risálamande var et lille fransk islæt i det danske køkken.

  En meget speciel og flot pelargonie.

  Havehilsen
  Ole

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke sjovt…ligesom man troede at det var fint og fransk…så er fint og dansk!
   Den må du have en stikling af, når du kommer på disse kanter!

   Slet
 10. Tak for kommentarene på min blog Bente, du er så sød og flittig til det. Nu har jeg meldt mig som fast læser hos dig, så kan jeg følge med i hvad der sker hos dig. Har lige kigget lidt rundt på din blog og den er både fin og spændende.
  Mange julehilsner Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 11. Velkommen her på bloggen Anette, som du måske har opdaget er jeg bidt af en pelargonie-bacille! Ved du, ar jeg har opdaget, at det smitter! :0))

  SvarSlet