Sider

søndag den 16. december 2012

16. DecemberDagens pelargonie:  Mr. Stripey
Dagens stjerne:
14 kommentarer:

 1. Det er godt nok nogle fine pelargonier du har.
  Har du fået dem som stiklinge ?

  Mvh. Henry Gregersen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henry - Altså nogle har jeg fået som stiklinger. Andre er indkøbt hos div gartnerier og på udstillinger som »mit hjem er mit slot« for eksempel. Men jeg køber nu ikke ravl og krat.

   Slet
 2. Julefluen har jeg ikke set endnu, måske kommer den, der kommer gerne fluer ind med brændet. Den blomst er ganske spændende, for en gang skyld en rød jeg kan lide :)

  SvarSlet
 3. Vi har heller ikke haft besøg af julefluen endnu. Men jeg kan huske, at min Mormor talte om julefluen som noget særligt. Nå så fik jeg endelig fundet en rød pelargonie du synes om. Den er også speciel og står endnu og blomstrer i udestuen!

  SvarSlet
 4. Hej Bente.Den juleflue har jeg da heller ikke hørt om før nu.
  Jeg kan også godt lide dagen pelargonie.
  God advent knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen så fik du jo lært noget nyt i dag! Det er jo ikke så ringe! En god advent tilbage :0)

   Slet
 5. Kære Bente.

  Bliver altså nødt til at takke dig for din dejlige julekalender - det er den jeg har i år og jeg nyder dine små historier, blomsterfotos og julestjerner!

  Det er så hyggeligt at at stå op til hver morgen:0)

  Mange adventshilsner og dejlig decemberdag fra
  Katinka

  SvarSlet
 6. Mange tak Katinka - det glæder mig meget at den kan bruges! God advent retur. I dag er det familiebanko dag. Så vi skal hygge med æbleskiver og meget andet godt! Æbleskiverne står jeg for, da jeg ikke er så glad for dem i kølediskene!!

  SvarSlet
 7. Hej Bente!
  Tusind tak for en skøn julekalender,den nyder jeg meget. En rigtig god ide.
  Tøvejrs hilsen
  Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ingen erfaring med pelargonier - men synes dine er rigtig flotte.
   Men det er ikke de samme man kan købe som frø vel?

   Slet
  2. Hej Susanne
   Selv tak og det er jeg da glad for, at du skriver.
   Ja nu er det tøvejr for alvor....

   Slet
  3. Hej Anonyme..... Jo man kan jo købe alle pelargonier som frø. Frøet kommer jo fra blomsten, som ved andre arter. Jeg har endnu til gode at prøve at så pelargonier. Jeg er en utålmodig sjæl, der helst vil se dem enten med blade eller blomster med det samme, så derfor køber jeg færdig planter.
   Men har du spørgsmål er du velkommen til at vende tilbage, eller prøve at kigge med hos Ole's Have. Han har frøsået nogle af sine pelargonier.

   Slet
 8. Hej Bente. Tak for dagens tekst og hvor er pelargonien smuk! Jeg hørte i dag i radioen, at danskerne startede med at danse om juletræet den 24. for at der skulle ske noget for de utålmodige børn inden gaverne skulle deles ud. Vidste du det?

  SvarSlet
 9. Nej se det vidste jeg ikke. Det ville ellers have været en god historie at sende til USA, hvor julen jo netop fejres d 25. om morgenen. Så i dag lærte jeg noget nyt om julen! TAK for det Birgitte!

  SvarSlet