Sider

torsdag den 6. december 2012

6. December

Dagens pelargonie Bird Dancer:


Dagens stjerne:10 kommentarer:

 1. Hej Bente
  Det var da en spændende historie om myrraen, så blev vi lidt klogere. Dagens pelargonie kan jeg vældig godt lide, søde blomster og fint løv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kendte heller ikke selv historien om myrraen. Dagens pelargonie er jo helt klart noget for dig, broget løv og en spiselig farve blomst!

   Slet
 2. Godmorgen - sikke en fin, enkel pelargonie! Har den duft i løvet?

  Mange hilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. God formiddag - nej desværre Katinka den dufter ikke i løvet. Men det er helt klart på grund af løvet, at jeg faldt for den.

   Slet
 3. Hej Bente.Smuk historie om myrra.Elsker også alle de dejlige julesalmer.
  En rigtig fin pelargonie.God dag knus Jette

  SvarSlet
 4. Ja der er ikke noget som en julesalme. Jeg var til Kommune-banko i går, og der kom Kommunens sangkor og sang 4 julesange for os. En dejlig måde at starte på. Man bliver så glad og opløftet af sang!
  Tak og i lige måde og knus tilbage.

  SvarSlet
 5. Hej Bente. Dejlig historie om myrra, har ofte grundet over hvad det var for noget... og så nu hvor nogle engelske roser dufter af Myrrh. Tak for at have løftet sløret :)
  Skøn ide med denne kalender til dit barnebarn, hvor er hun heldig! Jeg er også rigtig glad for at blive præsenteret for dine pelargonier, flere kendte jeg ikke, heller ikke den yndige du viser i dag.
  Den er virkelig fin :)
  Mange hilsner fra
  Alice

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen, det varmer i denne kolde tid! Godt at pelargonierne også går ind. Jeg er jo vild med dem, og der er SÅ mange, så det er svært at vælge, hvilke jeg skal vise.
   Hilsen retur...

   Slet
 6. Kære Bente,
  Sikke da en vidunderlig julekalender du laver til os. Opdagede den først i dag, men fra nu af skal der "åbnes låger" hver dag ;o)
  Kram Helle

  SvarSlet
 7. Hej Helle
  Det er jeg da glad for, at du synes. Ja der er lidt for enhver smag, og for at det så skal passe til temaet haveblog, har jeg været i gang med at tage billeder af nogle af mine pelargonier.
  Kram tilbage

  SvarSlet