Sider

tirsdag den 4. december 2012

4. December


Dagens pelargonie: P. ToronteDagens stjerne:11 kommentarer:

 1. Dagens stjerne er fin.
  Endnu en smuk pelargonie.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Tak Aase…ja jeg har jo et par stykker pelargonier at vælge imellem…:0)

  SvarSlet
 3. Sikken et stort arbejde du har haft med at finde på noget nyt til hver dag. Imponerende at du har gjort det, vi må håbe pigen er glad for det, men det er hun nok.
  Kan du ikke gøre som mig, og lave indlæg om pelargonier her i vinter, når nu du har så mange, det er da oplagt. F.eks. hvor har du købt dem, hvor længe har du haft dem, hvad dufter de af (dem der dufter godt :)osv. Det var bare et forslag.

  SvarSlet
 4. Ja det har været et arbejde at finde på......og så er det andet år, så jeg skulle lige finde på noget nyt også! Men Nadia er glad for sin kalender, og de to drenge hun passer, er spændte på hvad brevene indeholder!
  Problemet med min pelargonier er, at mange steder hvor jeg har købt dem, står de listet som Pelargonier. Ikke alle planteskole vægter det at få det rigtige navn med. Så det er noget af et detektivarbejde, at finde navnene på min pelargonier. Selv om jeg er medlem af Dansk Pelargonie Selskab, kan jeg ikke finde alle mine i deres register. Så der vil komme pelargonier med i kalenderen uden andet navn end pelargonie. Hmm.
  Men med tiden håber jeg da, at få navngivet de fleste. Forslaget er godt, men der vil nok gå lang tid, før jeg har fået navn på alle, desværre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyt med navnene, du kan da bare vise billeder af dem i blomst. Jeg har også nogle rhodoer uden navne, de kommer bl.a. i dag. Det er nogen af de billige jeg har købt i supermarkeder, hvor der enten var forkert navn på eller slet ingen. Men man kan da godt vise dem uden navne.

   Slet
 5. Hej Bente.Kan godt huske da man sad klinet til skærmen for at følge med i julekalenderen.Jeg nyder dine historier og fine pelargonie.Dejligt at du gider formidle dem til alle os.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette det varmer, når der kommer respons på mine historier! Dejligt at også pelargonierne glæder dig!

   Slet
 6. Jeg faldt straks over dit billede af børn fra Ghana. Vi har været i Ghana 4 gange for at arbejde sammen med en lokal organisation, som driver et børnehjem, og som med tiden også skal åbne skoler i deres område. Det er sådan en vigtig sag, og gør en kæmpe forskel for de børn, som kan forandre deres liv gennem uddannelse. Det er flot at de netop er genstand for ulandskalenderen i jubilæumsåret. Tak for historien.

  SvarSlet
 7. Ja der er lidt for enhver smag og i dag ramte jeg dit hjerte! Julen er jo ofte en tid, hvor man tænker på andre som måske ikke har det helt så nemt.

  SvarSlet
 8. Hvor er det en sjov og sød ide du har fået. Det må have været et kæmpe arbejde at finde på og lave alle de smukke stjerner. Jeg glæder mig til at læse resten af din stjerne julekalender :-)

  SvarSlet
 9. Hej Gitte - ja noget tid har jeg da brugt. Men da det er lavet med kærlighed, er det ikke gjort op i timer! Men Halleluja for min ven Google bl.a. Men jeg siger tak for de søde ord, du sender mig! :0)

  SvarSlet