Sider

mandag den 3. december 2012

3. December


Dagens pelargonie: Herregårdspelargonie
Dagens stjerne:12 kommentarer:

 1. Godt indlæg.
  Hvor er din pelargonie smuk.
  Fin julestjerne.
  Julemærket 2012 noget anderledes en sædvanligt.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er enig med dig…ikke så julet en farve, som jeg kunne ønske mig, Aase ;0)

   Slet
 2. Her på Samsø har vi haft vores eget julemærke, men det er der ikke mere. De første år købte jeg et ark af dem, så jeg har stadig nogen liggende i en skuffe. Det var også rigtig smukke julemærker, som kunstneren Ulla Fredsøe tegnede sammen med sit aftenskolehold.
  Både pelargonien og stjernen er fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har også haft et lokalt frimærke her, men ikke så mange sender kort mere, så mon ikke det er derfor, det er for dyrt at producere. Jeg har nu altid købt julemærket, det har været en tradition i min familie. At man så hjælper børn med at få et bedre liv, er jo også en sidegevinst.
   Ja der er jo nok af pelargonier at tage af. Det svære er at vælge fra!!

   Slet
 3. Pelargonier er ikke min passion; men det er hyggeligt og lidt nostalgisk at følge dem på din blog. Det er også spændende hvert år, hvordan julemærket ser ud, ikke specielt julet i år, synes jeg.

  SvarSlet
 4. Men det er min passion. Det er fascinerende så mange forskellige der er! Nej blå er ikke særligt julet, der er dog lidt af det vi forbinder med jul…et grantræ og en julestjerne feks.

  SvarSlet
 5. Hej Bente.Må se af få købt årets julemærker.Køber dem hvert år.De støtter er rigtig godt formål.Har arbejdet med børn i min klub,der var svært overvægtige.Og en del har været på julemærkehjem.
  Også en fin stjerne og en skøn pelargonie.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 6. Ja dem må vi støtte Jette! Der er jeg enig. Jeg købte 5 sammenhængende mega store julemærker, da jeg skulle sende stjernekalenderen til USA .... det ser godt ud på en stor pakke.

  SvarSlet
 7. Hvor er du en fantastisk kalendernisse:) jeg nåede desværre ikke dagens låge i morges. Ved dit barnebarn forresten at vi er mange, der nyder hendes julekalender på sidelinien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla nej jeg har ikke fortalt det til hende, men hendes mor ved det, så mon ikke hun får det at vide. Ellers må jeg prøve at huske det. Den er jo lidt ændret og hver dag får hun også en håndskrevet hilsen, til gengæld får I så dagens pelargonie.

   Slet
 8. Så fik jeg også set årets julemærke :) Der er nok ikke så mange, der sender kort med posten længere, men jeg synes nu det er en fin tradition og vigtigt liiiige at sætte et lille julemærke på.

  Ulla

  SvarSlet
 9. Ja vi holder den tradition i hævd med det håndskrevne kort …det er så hyggeligt at sende en hilsen, begge vores piger gør det også :0)

  SvarSlet