Sider

mandag den 17. december 2012

17. December

Dagens pelargonie: P. Warrion


Blomsten:


Dagens stjerne:
14 kommentarer:

 1. Da jeg var ung, syntes jeg at sådan en stjerne i vinduet var ærkesymbol på borgerlighed. De seneste 4 år har jeg selv haft en stor grøn stjerne i mit vindue og den hænger der faktisk hele året. Jeg er så glad for den og sådan ændrer man holdning gennem livet:-)
  Hyg dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke sjovt som man ændrer sig. Det får mig tl at tænke på denne historie:
   Da jeg var 14 år, var min far så dum, at jeg knapt kunne være sammen med det gamle fjols. Men da jeg blev 21 år, var jeg forbløffet over, hvor megt han havde lært på de 7 år!

   Slet
 2. Som Lisbeth husker jeg også en del år, hvor min generation ihvertfald ikke "kunne ha'" en elektrisk julestjerne i vinduet... I år kom min ældste datter og viste mig stolt sin flotte røde julestjerne, og jeg måtte smile lidt, for JA tiderne skifter og det gamle vender tilbage. Det skal siges at hendes stjerne virkelig er meget flot og jeg selv har overvejet at finde den gamle frem fra gemmerne... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg husker det samme, og har stadig ikke nogen julestjerne hængende i mit hjem! Det er da sjovt at se, at det man syntes var gammeldags og out, nu er den sidste nye trend. Så ung som gammel man kan godt flyttes, hvis man har et åbent sind.

   Slet
 3. På plejehjemmet, hvor jeg arbejder, har vi en julestjerne hængende i alle vinduer, som vender ud mod vejen. Det ser rigtig hyggeligt ud, når man kommer kørende. Og de SKAL op, ellers er det ikke rigtig jul på det lille plejehjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er det med traditioner. Især vil jeg tro at netop generation »plejehjem« ikke synes det er rigtig jul uden en julestjerne. Jeg må indrømme, at jeg også har flyttet mig der, og godt kan se hyggen.

   Slet
 4. Sådan en har jeg aldrig haft, jeg bryder mig ikke meget om den, men husker godt at den hang i alle vinduer til jul.
  Farverne på blomsten og din flettede stjerne passer rigtigt fint sammen i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du kan jo se mine kommentarer ovenover. Men vi har det jo med at ændre mening. Det der før var out, er nu højeste mode ...... og sådan skifter tiderne.
   Det var faktisk også helt tilsigtet med blomst og stjerne det er dog ikke alle der matcher!

   Slet
 5. Hej Bente.Jeg er en af dem der har købt en flot sølvfarvet julestjerne i år.Det er jo blevet in igen med stjernerne.Har ikke haft en i rigtig mange år.
  Som Også Lisbeth skriver,så passer din fine pelargonie så fint med den lille stjerne.God dag knus Jette

  SvarSlet
 6. Ja der kan du bare se…det er jo det med tidens gang i Lidenlund, og trenden der pludselig et ændret. Måske er det også os, der kan flyttes og ændrer smag med årene!

  SvarSlet
 7. Vi har aldrig selv haft sådan en stor stjerne med lys i, men jeg kan huske mine bedsteforældres hjem, hvor den hang i vinduet. De boede på fjerde sal, og når jeg kom gående (vi havde ikke bil i min familie) for at holde jul med dem juleaften, så lyste stjernen varmt og hyggeligt og lovede godt for en juleaften sammen med hele familien... :-)

  SvarSlet
 8. Åh hvor hyggeligt at huske tilbage på Mia…så har stjernen en høj plads i dit »skatkammer« af barndomsminder

  SvarSlet
 9. Hej Bente. Sådan en stjerne havde vi i mit barndomshjem (min mor var svensker) og hun hængde den altid op 1.december og så var den tændt hver aften. Det er en ualmindelig flot stjerne du har lavet i dag!

  SvarSlet
 10. Jamen det er jo også en tradition fra Sverige, så den kender du jo særligt godt! Hyggeligt at tænke tilbage på.
  Ja der skal jo helst være 24 forskellige stjerner og ikke alle er lige fine eller matcher med blomsterne, men sådan må det jo være!

  SvarSlet